• Meer info? Bel ons nu +31 (0)118-82 02 28
 •  Menu
 • Webdesign

 • Moto CMS Websites

  Bij WSN maken wij gebruik van nieuwe technieken en mogelijkheden om het voor u nog makkelijker te maken. Moto CMS is hier een voorbeeld hiervan. Moto CMS is een gebruikersvriendelijke (Flash) CMS waarmee het mogelijk is om zonder technische kennis een fraaie website op te zetten. Sinds kort is er een speciale versie ontwikkeld voor het eenvoudig maken van multimediale HTML5 websites - Moto CMS HTML.

   

  Deze nieuwe generatie van Moto CMS Templates zijn ontwikkeld als volledige HTML5 websites. Wat een Moto CMS Template uniek maakt is het uiterst gebruikersvriendelijke beheersysteem. Een nieuw tijdperk is aangebroken voor het ontwikkelen van websites, met prachtige interactieve mogelijkheden en rich-media ervaringen voor de eindgebruiker. Samen met de eenvoud van 'slepen en neerzetten' functionaliteit biedt Moto CMS de website beheerder alle mogelijkheid om te profiteren van de enorme toolbox en opties. Alle Moto CMS Themes zijn voorzien van widgets (gadgets) waarmee zaken als contactformulieren, foto gallerijen en kaarten van Google Maps kunnen worden weergegeven.

   

  Het grote voordeel van Moto CMS is het onderhouden van een website. U hoeft geen kennis te hebben van HTML of PHP of andere programeertaal. WSN richt voor u na aanlevering van diverse informatie een Moto CMS website in. Hierna zullen wij u laten zien hoe makkelijk en gebruiksvriendelijk het onderhouden van uw website eigenlijk is.

   

  U kunt nu zelf uitproberen hoe een Moto CMS website beheersysteem werkt. KLIK HIER

   

  Een Moto CMS website leveren wij al vanaf 299,=

 • WordPress Websites

  WSN is de WordPress specialist. WSN richt zich specifiek op het ontwikkelen van websites en webshops in WordPress. Sinds 2010 zijn we ons volledig gaan toespitsen op WordPress en hebben inmiddels voor meer dan 200 opdrachtgevers succesvol een nieuwe digitale wereld gerealiseerd. Wil je dus een professionele WordPress website laten maken, en daarbij ontzorgt worden van overige zaken zoals hosting, support & onderhoud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

   

  Wat is WordPress? WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee je heel gemakkelijk een website kunt maken én onderhouden. WordPress begon ooit als simpel CMS om een weblog mee te maken. Inmiddels is WordPress veel meer dan alleen een blogging-platform en wordt het door steeds meer grote merken en bedrijven gebruikt om een website te bouwen. Maar, de vraag: “Wat is WordPress?” is niet te beantwoorden in een paar regels…

  In één zin: WordPress is een systeem om je website, blog of zelfs webshop mee te beheren zonder dat je HTML of PHP hoeft te kennen.

  WordPress wordt veel gebruikt, steeds meer. Op dit moment is het zelfs zo dat 80% van de websites die in de VS gelanceerd worden én een CMS gebruiken op WordPress draaien.

  Iedere website is opgebouwd uit zogeheten HTML-code. Een Content Management Systeem (CMS) biedt gebruikers de mogelijkheid om een website te onderhouden en aan te passen zonder kennis van deze code nodig te hebben. Het systeem schrijft dus de code voor je en jij kunt je richten op content. Dit scheelt jou veel tijd en moeite, erg handig dus!

  WordPress is natuurlijk niet het enige CMS (Content Management System) dat gratis beschikbaar is, maar wel de grootste. WordPress is open-source en wordt dagelijks door-ontwikkeld door mensen over de hele wereld. Er worden plugins gemaakt die gratis op de markt komen, net als themes. WordPress groeit de afgelopen jaren erg hard, de concurrentie daalt. Van WordPress zul je de komende tijd steeds meer horen!

 • Wat kost een website?

  U kunt uw website door een neefje laten maken. Dan bent u goedkoop uit. Dan hebt u waarschijnlijk een website die wel bestaat maar geen klanten oplevert omdat u niet wordt gevonden of omdat deze niet goed werkt in verschillende browsers en/of platformen. Ook wordt meestal niet mee gedacht, en zal de website niet optimaal navigeren en is de website op mobiele apparatuur moeilijk lees- en hanteerbaar. En dan hebben we nog niet over typografie en andere belangrijke designonderwerpen die een groot deel van het succes van een website bepalen.

   

  Of u kunt een website door ons laten maken. Wij zijn wel iets duurder dan het neefje. Vanwege het feit dat wij gespecialiseerd zijn in goed vindbare websites is de kans groot dat uw bezoekers ook echt klanten worden. Door deze "conversie" (het succesvol afronden van een actie op een website) zal uw investering snel zijn terugverdient en zal uw website geld voor u op gaan leveren. Daarnaast kunt u van ons verwachten dat wanneer er vragen zijn wij ook bereikbaar zijn en dat wil het neefje nog wel eens vergeten. Om uw nieuwsgierigheid toch wat te bevredigen kunnen wij u verklappen dat wij al websites leveren vanaf 399,=

  Mail of bel nu en maak vrijblijvend een afspraak, wij komen graag bij u langs.